Autor: B92

Život
01.06.2017.
21:48 > 21:49
Iako nije poenta da se postigne orgazam, neke žene ga uspešno dožive tokom masaže koja uključuje čak i penetraciju prstom.
  • @Vanja

    07.06.2017 04:13
    Feminizam je jak-a i grdno se ruga muskarcima u nevolji u koje ih sam gurne svojim milosrdnim stavovima, resenje ne idite kod maticara.
  • ne volim

    02.06.2017 18:51
    ovdasnje zene
    Zasto su Novosadjanke toliko prepotentne ?
  • Neko

    02.06.2017 15:50
    @Vanja
    Na svu srecu draga Vanja nisam bio u prilici da se razvedem, u srecnom sam braku, ali mi se gadi vise koliko se zenama daje za pravo.
    Na srecu imam suprugu istomisljenika, ali puno drugara koji prolaze kroz pakao sa zenama, devojkama...
  • maser

    02.06.2017 15:01
    Radim po kućama: naše ruke - vaš materijal!!!
  • Iiil

    02.06.2017 14:29
    Gade mi se vagine .
  • Vanja

    02.06.2017 11:40
    Bu-hu
    Izgleda je nekom tesko prosla brakorazvodna parnica. Mucenici muskog pola ujedinite se ahaha
  • Neko

    02.06.2017 08:38
    Znaci strasno!
    Masaza, orosavanje...vracanje nevinosti...
    Ne znam samo sta bi rekli da muskarci idu na tretmane za penise i masaze? Verovatno bi bili manijaci i psihopate, ali bi morali da ih masiraju muskarci da ih zena ne bi tuzila za preljubu.
    Pri tome, ne smes da ih muvas, ne smes da im se udvaras,jer ces biti nasilnik ako je ona tog dana ustala na levu nogu ili ako je PMS-u pa joj se bas i ne svidi nacin na koji je muvas, ne smes da slucajno dignes ton na nju, jer ce te osuditi za nasilje u porodici.
    ALI zato imas svo moguce pravo da jos ostavis dete, stan, kola i pola onoga sto si sam stekao dok te je ona godinama psihicki ugnjetavala i pravila budalu od tebe.
  • how yes no

    02.06.2017 06:54
    @BadRobot
    "Khm, ako sam dobro razumeo ovde neka ženska osoba masira drugoj ženskoj osobi vaginu.."

    Nisi uopšte dobro razumeo. Tu masazu rade muškarci ako su u pitanju heteroseksualke.
    A to "uskoro" što tebi bez ikakvog razloga smeta postoji oduvek u istom obimu, samo se kako vreme odmiče o tome sve otvorenije govori, jer padaju dogmatske društvene stege te ljudi pojedinačno postaju slobodniji.
    Kada su u pitanju muškarci, ne radi se masaža glave penisa, već masaža tj. stimulacija prostate, i rade je uglavnom žene.
    Budi sa kim želiš i dozvoli drugima da budu sa kim žele.
    BTW, zašto ti i žena ne bi to naučili sa neta, pa jedno drugom pružali masažu koja dovodi do najsnažnijeg mogućeg orgazma?
  • Bad Robot

    01.06.2017 22:59
    Saromodan
    Khm, ako sam dobro razumeo ovde neka ženska osoba masira drugoj ženskoj osobi vaginu... i to sve kao profesionalno, znači za pare? Eto kako je to sve "simpatično" i tako "napredno". Uskoro se verovatno očekuje i da osoba muškog pola masira glavu penisa drugoj osobi muškog pola i to sve kao "profesionalno" jer eto mi smo svi tako "napredni" i ovo je 21 vek, vek progresa i "napredka". Sreća pa smo moja supruga i ja staromodni i mi to radimo amaterski iz čiste ljubavi prema masaži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna