Autor: Klix.ba

Život
07.06.2017.
10:18
U sklopu priprema za međunarodnu Paradu ponosa Madrid je uveo "inkluzivne" semafore koji odražavaju poštovanje rodne ravnopravnosti i prava homoseksualaca.
  • Stavros

    08.06.2017 10:02
    Pod hitno pokrenuti peticiju protiv ove nebuloze a ja cu istu uruciti ambasadoru Spanije,imam vremena.
    A da,Madrid je obicna selendra ocigledno popunjena izopacenim individuama.
    Treba da se ugledaju na nas,da vide pravi put.

    p.s.
    Smrt Darvinu.


  • Leowski

    07.06.2017 14:01
    kuda na more?
    Moraću da odštampam ovaj članak jer me stalno nešto vuče da odem u Španiju na more a ovaj članak će me zasigurno odvratiti od te ideje. Ovaj članak je ono zbog čega novinarstvo i treba da postoji!
  • ns posmatrac

    07.06.2017 11:40
    GLUPOST NEPOZNAJE GRANICE
    Stvarno ljudska glupost nepoznaje granice.

    Ovako samo stvaraju optpor sredine a ne "inkluziju".
  • Shimmy

    07.06.2017 10:56
    Ne bojim se
    Jezivo. Ali ne zbog toga sto su eto 2 muskarca ili 2 zene, vec sto se toliko forsira bilo sta, a veze sa zivotom nema, niti bilo kome pomaze. Uvek je na semaforu bila samo jedna figura (FIGURA!). Ne muskarac, ne zena. Ali onda se ne istice sta je, koje je boje koze, religije, seksualnog opredeljenja ili pola! Ne to na semaforu nikad nije bio muskarac (moze da bude i zena koja nosi pantalone i nema velike grudi). Gde je njihov semafor? Gde je semafor belaca, crnaca? Gde je semafor poligamnih? Gde je semafor porodicnih parova? Gde je semafor onih koji ne mogu da imaju decu? Gde je semafor usvojenih? Svi oni imaju svoje probleme i semafor nista ne resava. Gde je semafor onih koji su radili promenu pola? Intelektualni gmazovi koji misle da ovo nesto menja na pozitivno mi se gade! Isticanjem razlika, samo ih povecavate i cinite vise bitnim no sto jesu.
    Hocete da pomognete homoseksualcima? Samo debelo kaznjavajte ljude koji ih fizicki napadaju na ulici!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna