Autor: Aldžazira Balkans, B92

Život
17.06.2017.
18:56
Nepoznata devojka obišla je više prodavnica u visočkoj opštini u Bosni i Hercegovini i izmirila dugovanja kupaca koja iznose više hiljada maraka, ne rekavši ni reči o tome ko je donator.
  • Vlada

    18.06.2017 09:45
    ---
    Lep čin. Ali, problem i dalje nije i neće biti rešen. Siromaštvo za posledicu ima ljude kojima je izvor hrane jedino moguć na crtu.
    "Daj čoveku ribu i nahranićeš ga danas. Nauči ga da peca i nahranićeš ga za ceo život". Problem je što siromaštvo ne dozvoljava ljudima više ni da "pecaju", sve je u rukama kapitalista.
  • Anoniman!

    18.06.2017 00:01
    Ima nas
    To je jedna od retkih prilika za nas koji hoćemo da pomognemo (bez obzira što i među nama ima mnogih u krizi), a ne dajemo prosijacima da se ne bi njihovi makroi bogatili i eksploatisali jadne još više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna