Autor: Novosti

Život
23.07.2017.
22:52
Mleko je veoma korisna i kompletna namirnica jer sadrži proteine, vitamine A i D, kao i minerale kalcijum i fosfor, koji su u najpovoljnijem odnosu, čime se omogućava maksimalna apsorpcija u organizmu.
  • haha

    24.07.2017 10:37
    Da je po ovom, Kinezi i ostali Azijati bi odavno izumrli od neuhranjenosti i bolesti, jer apsolutno nikada ne konzumiraju mleko i mlečne proizvode.
    Situacija je upravo obrnuta, oni ne znaju za oboljenja koje kose ljude na zapadu upravo iz razloga konzumacije mleka i mlečnih proizvoda.
  • Carnivore

    24.07.2017 10:07
    Pružite podršku Veganki! Volimo Vas, uz Vas smo.
  • Veganka

    23.07.2017 23:18
    Mleko izaziva rak dojke, dijabetes, osteoporozu, hormonalne poremećaje, probleme sa probavom i imunitetom, a nastaje na užasno svirep način.
    Ovakvi propagandni tekstovi naručeni od strane bezdušne mlekarske industrije kojoj nije stalo ni do ljudi ni do do životinja, su za neuke budale, i zaista ih treba naučiti prepoznati te ignorisati.
    http://www.youtube.com/embed/udiBgzcqNNY?start=7



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna