Autor: Tanjug

Život
15.08.2017.
22:11 > 22:34
Švajcarska kancelarija za turizam je danas izrazila žaljenje zbog "nesrećnog" incidenta u kome je jedan hotel u švajcarskim Alpima postavio natpis kojim jevrejskim gostima nalaže tuširanje pre ulaska u bazen.
  • White Power

    17.08.2017 10:23
    Pride
    @hihihehehuhu
    Samo ti smeško čupkaj svoje spojene obrve i ponosi se arbanaškim poreklom.
    Možda dobaciš do neke druge gomile.
  • hahaha

    16.08.2017 15:40
    Komentari su pisancija. Najsmesnije je kad se srbalji trpaju u nadrasu, pa jos kad se furaju na nacisiticke fazone, a nacisti srbe zajedno sa ciganima i jevrejima trpali na ista mesta. Ne zna se ko je smesniji, ovaj "white power" sto su mu se obrve spojile od turskih gena, a za tri dana na moru mu se koza ne razlikuje od africke, ili ova gradjanka sto je grad na slici videla, a sto joj je upravo orjentalni bliskoistocni momenat naznaka super-rase, a na svojim brojnim gradjanskim susretima je videla sve nemce i engleze i svi su joj ruzni. Cirkus. Savladajte se ljudi, nikom niste vazni i nikog ne zanima.
  • ex chapman

    16.08.2017 12:32
    Monty Python
    ovo kao da je amatersko izvođenje nekog Monty Python skeča. sa sve "indijanskim engleskim" koji odaje "visok" stepen obrazovanja autora natpisa. MAESTRALNO :)
    a još je spektakulranije da se ne može pristupiti tom hotelu na booking i tripadvisor. MOSAD? (hvala Nedeljko :)
  • GRADJANKA

    16.08.2017 12:20
    @ WHITE POWER
    Gospodine, bila sam u Evropi, pa necete valjda, reci da su Nemci, Englezi, Irci.... lepi. Crveni su kao da im je neko kozu oderao, pa pegavi kao curije jaje. Znate li sta je sinonim lepote u srpskom narodu? 'Oci crne, kao u gavrana, obrvice, morske pijavice', sto bi rekla epska narodna pesma? Znate li da su Indusi govorili da je Bog, kada je pravio Engeze, zaboravio da ih ofarba? A znate li da je zlikovac doktor Mengele vrsio u logorima OGLEDE NA JEVREJIMA, POKUSAVAJUCI DA IM OCI OFARBA U PLAVO? Hocete reci da su Jevreji PRLJAVI? Vi onda imate verski, rasni, nacisticki i estetski problem.
  • White Power

    16.08.2017 10:18
    Tradicija
    Zidovi su poznati po losoj higijeni i neurednosti.
    Taj koji je upozorenje napisao ocigledno to dobro zna.
    Jedino je umesto "although" trebao napisati ALSO.
    @(malo)gradjanka
    Niste vi bas izgleda putovali van Svrbije, cim tvrdite da je cela Evropa "ruzna"
  • mile

    16.08.2017 09:57
    Ovo je sramota sto se odnosi samo na jevreje medjutim, koliko ja znam svuda bi trebalo da bude obavezno tusiranje pre ulaska u bazen , prosto iz higijenskih razloga bez obzira na nacionalnost , opak je to odraz culture bez obzira na naciju ili veroispovest.
  • GRADJANKA

    16.08.2017 08:25
    JEVREJI
    Zgranuta sam vescu iz Svajcarske, a i komentarima nasih gradjana. Licno nemam nista protiv Jevreja, pa i ISUS HRIST je bio Jevrejin i PRESVETA BOGORODICA, kao i vecina svetaca koje mi slavimo [SVETI JOVAN KRSTITELJ, SVETI ILIJA, SVI APOSTOLI.....] Nas Stari Zavet je u stvari prepisana jevrejska Tora. To je ta civilizovana Evropa, kojoj mi tako hrlimo. A ruzni su kao akrepi, a rasisti, homofobicni, daleko im lepa kuca. Da ih se uplasis, kada ih sretnes na ulici. Najbolje da niko ne ide kod njih u hotele, da ne prljaju "cistu ' Evropu. Samo da im posalju pare za arazman i da sede kod kuce, jer na pare se ne gade. Pare bi primili i od 'prljavih' Srba.
  • Pera

    16.08.2017 08:07
    Generalno turisti iz izraela vaze za jedne od najgorih tako da me necudi ni malo ovakav natpis .
  • Недељко

    16.08.2017 07:26
    Ево их опет.
    Како они мени иду на живце са антисемитизмом. Све је против њих и само кукају кад им се нешто не свиђа. Ни нас цео свет не воли па шта? Све према заслузи. Али не знам како су успели блокирати сајтове за резервације хотела. Јесте да немам пара да идем тамо, али сам бар хтео да видим какав је то хотел.
  • :))

    16.08.2017 06:39
    Hehe
  • sale ns

    15.08.2017 23:26
    standardi dupli
    A natpis u jasenovcu za dom spremni im nesmeta,pa ko je ovde lud.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna