Autor: Klix.ba

Život
12.09.2017.
13:46
Obroci se smatraju jednim od bitnih segmenata porodičnog života kada se svi članovi okupe i zajedno jedu, pričaju i jačaju porodične veze. U Indiji je tradicija decenijama bila drugačija. Žene bi pripremile sve obroke i servirale, ali ne bi sele za sto.
  • Kaligula

    12.09.2017 21:57
    Ne razumem,kako je Indija jedna od razvijenijih zemalja?Pa tamo ima sirotinje,kao retko gde.Ljudi zive i spavaju po ulicama!Drugo,sto je Indija poluprivatna drzava,koju je stvorio Mahatma Gandi,pa posle njega dolazi na vlast nj.sinovac Dzavarhalal Nehru,pa potom nj.cerka Indira Gandi,pa onda nj.sin Radziv Gandi,sada se sprema da dodje na vlast nj.zena Sonja Gandi...pa dokle?Ima li tamo jos neko pametan,osim ove porodice?Mozda ima,ali se ne cuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna