Autor: Beta

Život
19.09.2017.
19:04 > 19:50
Opsežna studija o potrošnji antibiotika u pedijatriji pokazala je da se u Srbiji antibiotici troše pet puta više nego u Evropskoj uniji, izjavila je profesorka Medicinskog fakulteta i članica Radne grupe za antibiotike Ministarstva zdravlja Milica Bajčetić.
  • ne daju ni lek

    19.09.2017 21:38
    ne daju ni da kupimo
    Kod nas se 10 puta nekvalitenije jede a i svakonevni konstanti stres izazvan beizvesnosu, besposlicom haosom, ratovimai progonimai jos svacim utice na pad imuniteta. NESSSR ljudi umiru dok ne stignu do antibiotika. Sta se merite sa onimakoji imaju industriju, posao nisu proterivani iz kuca i nije im pola rodbine pobijeno.
    Tamo je i zdravstvo na visem nivou pa se koriste antibiotici po antibiogramu a ne ofrlje jer duze traje anliza no zivot.
    To sto pisete je kao prica o natalitetu o kom se samo prica a sve se cini da se suzbije.
  • Nervirach

    19.09.2017 21:12
    KAKO??? Moj macak pre dobije nego ja. Sledeci put cu mu ukrasti. Za visak antibiotika obratite se matijevicu.
  • ...

    19.09.2017 20:27
    ...
    Kako ko. Ja se ne sećam kada sam ga popio.
    Osim onog što nam naše dobre čike koje u svojim rukama drže celu industriju hrane uguraju.
  • mesina

    19.09.2017 20:22
    zderacina
    I zivotni vek u Srbiji je za oko devet godina manji nego u EU
    . Prijatna vam bila prasetina , janjetinja ispod saca , burek , giros , punjena pljeskavica , rolovana piletina , pica , kobasica u lepinji , ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna