Autor: Mirror

Život
20.09.2017.
20:56 > 21:39
Viktorija Kuznjecova iz Rusije suočava se sa kaznom od deset godina zatvora zbog smrti svog devetomesečnog sina.
  • Davor

    21.09.2017 14:03
    Ništa neuobičajeno. Mnoge tate tako znaju da odu do trafike po cigarete, pa se nikada ne vrate.

    @Srna 100% ste u pravu. Nisu samo majke, nego i očevi. Roditelji koji nemaju veze sa roditeljstvom, sebične samožive skotine, odgojene tako (zato se oni koji su ih odgajali i prihvataju obaveza oko unuka). Ali zato ukidamo čak i eksperiment seksualnog vaspitanja u školama. Ne radi se o tome da se čovek zatvori u četiri zida kada dobije dete, ali kada dete dođe na svet, ono je prioritet, a ne ja-pa-ja.
  • Nizina

    21.09.2017 07:34
    Nekoliko primera iz Srbije
    Otisla/o u rijaliti i pustio dete kod kuce...
  • Srna

    21.09.2017 05:09
    Mnoge majke
    Mnoge majke u Srbiji i u ovom gradu znam da svaki vikend izlaze, a dete ostave roditeljima. Ponašaju se kao klinke , a deca im tužna. Deca treba da detinjstvo provode uz roditelje. Pre svega da je taj roditelj ujutru probuđen i spreman na igru sa detetom , a ne da ustaje u podne pa pije kafu pa sa drugaricom a da prepričava noćne dogodovstine.Meni je zao te dece.Njihovog detinjstva sa bolesnim babama i dedama i pre svega osećaja da nisu potrebni svojim roditeljima. Takvi roditelji su sebitni i koristoljubivi samo gledaju da je njima super , a dete ko šiša , inače predstavljaju se kao savremeni roditelji.
  • beda

    20.09.2017 22:23
    Čudovište!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna