Autor: Index.hr

Život
13.10.2017.
15:42 > 15:47
Čitava kolonija od 40.000 pingvina na Antarktiku uginula je ove godine od gladi u katastrofalnom događaju koji se ponovio već drugi put u samo četiri godine, piše "Guardian".
  • Joca

    14.10.2017 07:13
    prioriteti
    Mnogo volim pingvine ali jos vise volim decu.Zato me mnogo vise brine sudbina nevine i neiskvarene dece, kojoj buducnost odredjuje belosvetska bulumenta. Obican covek malo moze da uradi za nezbrinutu decu a ne za pingvine, jer mu ruke vezuje bulumenta politicarska.Nikako da shvatimo koliko smo mi kao vrsta ugrozeni od strane sake mocnika i da su oni problem svih problema na ovoj planeti.Onog trenutka kada resimo probleme coveka na ovoj planeti, resili smo probleme i ostalih ugrozenih vrsta.
  • gari

    13.10.2017 22:23
    @60's
    Slažem se sa time što ste rekli, ali bih morao da dodam da sam uveren da su svi normalni naučnici svesni toga čega o čemo govorite. Ali šta naučnici mogu, da sprovedu istraživanje, i da iznesu svoje zaključke... Ako neki naučnik govori kontra od toga što kažete, onda je jasno da ili ima pogrešne motive da to govori, ili je kvazinaučnik koga u centar pažnje neko drugi gura iz svojih ciljeva.
  • Sale

    13.10.2017 19:59
    Kakve veze ima evropska unija i Antartik???
  • 60's

    13.10.2017 16:24
    Nema tužnije vesti
    Nema tužnije vesti.
    Da bi se sproveo terorizam, silovanje, prebijanje, uništavanje, razaranje bilo kakve vrste - danas je potrebno veoma malo napora, ili skoro nikakav napor.
    Međutim, da bi se očuvao život, a o stvaranju da i ne govorim - potrebno je veoma mnogo napora i to svake vrste. A najmanje fizičkog napora.
    Nažalost, čitava bulumenta, brdo, neviđena gomila naučnika, nazovi inteligentnih ljudi, ili bar ono sebe smatraju takvim i odabranim - sve ovo nije naučila.
    Zato će platiti čitavo ljudsko društvo, u ovom veku.
    Žalim mlade i čiste duše, koje će to morati da gledaju i prožive.
  • ggg

    13.10.2017 16:18
    Da su kojim slucajem ziveli u Srbiji, pisalo bi:"40.000 pingvina skinuto sa biroa"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna