Autor: N1 Hrvatska

Život
15.10.2017.
11:13 > 10:56
Na većinu ovih stvari je lako navići se, čak i ako je potrebno vreme da se to dogodi.
  • Nada

    22.10.2017 08:52
    #Ocekivanja

    Odavno nisam procitala ovako dobar komentar... bila sam u slicnoj situaciji, i to nazalost kao onaj koji ocekuje, i shvatam koliko je to pogresno i razarajuce za brak.
  • Komsija

    15.10.2017 14:33
    @Vodezemac
    Ne razumes njoj se znoj veoma dopada. Mozda ne tvoj...
  • DonJuan

    15.10.2017 13:03
    Ako imas DOVOLJNO para po njenom shvatanju, mozes da se tusiras i svake prestupne godine, mirisaces joj kao prolecna ruza. I obratno, ako si neki golja, gledace te smrdljivim pogledom cak i ako stavis najlepsi parfem hahahahahaha
  • Očekivanja

    15.10.2017 12:43
    Najveći je problem što većina ljudi ne može često podneti ni same sebe, a ne još i nekog drugog pored sebe. U takvim momentima svakom je, naravno, kriv "onaj drugi", njegove navike tada postaju "razlog" što smo mi sami van kontrole, nervozni i uznemireni. A ustvari, problem nije u "drugom", problem je u nama, a onaj drugi je samo "pritisnuo tipku" na našoj tastaturi i mi smo zapištali. Bilo bi korisnije prvo upoznati sebe, prihvatiti i voleti sebe, pa tek onda prihvatit neko drugog u svoj život. Onda ćemo prihvatiti i sve njegove mane i vrline, jer smo prethodno prihvatili svoje. Biće više razumevanja i lakše će se usklađivati razlike, bez neke drame i traume. To je retko, ali ne i nemoguće. Zavisi šta ko želi od života i šta očekuje od onog "drugog" Ako očekuje da mu neko ispuni prazninu u njemu samom, ili da mu ispuni želje koja nije u stanju sam sebi da ostvari - e tu je taj večiti problem, jer je to nemoguće. Zato su mnoge veze propale, mnoge su problematične. Postoji izreka: očekivanje je seme mržnje. Pogotovo ukoliko "onaj drugi" ne zna šta se od njega očekuje. A činjenica je da mi nismo rođeni da bismo ispunili nečija očekivanja, nego da bismo ispunili svoja očekivanja od sebe samih. Tek kada se to shvati i prihvati, u naš život može doći neko ko je to takođe shvatio i prihvatio. Onda je to zajednica dvoje svesnih i slobodnih ljudi, koje vezuje Ljubav i Poštovanje. S tim se retki rađaju, ostali treba da porade na sebi da bi živeli smislen i ispunjen život.
  • Vodozemac

    15.10.2017 11:39
    "Žene se često šokiraju time što prosečni muškarac smatra redovnim tuširanjem"

    Treba da postanem vodozemac i da živim u kadi da bi ona bila zadovoljna!
    Muke Tantalove!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna