Autor: FoNet

Život
24.10.2017.
22:37 > 22:38
Roditelji izlažu decu velikom riziku ukoliko ih ne vakcinišu, rekao je ekspert za program imunizacije Svetske zdravstvene organizacije Rob Batler, navodeći da prevaranti povezuju MMR vakcinu s autizmom.
  • Laik

    25.10.2017 09:18
    Činjenice o MMR-u
    1)Proletos u Rumuniji epidemija malih boginja i 35 mrtvih osoba,jesen Kosovo za sada 2je mrtvih,sve neimunizovane osobe,zima tek dolazi i sve to u 21-m veku...
    2)Čovek koji je potegao vezu između MMRa i autizma izbačen iz lekarske komore Engleske,zajedno sa medijem koji je prvi potegao priču sudskim epilogom proglaseni krivi jer je dokazano da nema veze sa pojavom autizma vakcinacijom i da vakcine ne sadrže živu kao konzervans.
    3)90ih godina u Danskoj sprovedena analiza izmedju vakcinisane i nevakcinisane dece,pojava autizma priblizno jednaka na oba uzorka.Problem autizma i MMRa je sto se isti manifestuje u uzrastu od 2-3god starosti kada se ova vakcina i prima.
    4)U zemlji poput USA dozvoljeno je da ne vakcinišete svoje dete ali mu morate omogućiti odlazak u zabavište ili školu gde idu deca koja nisu imunizovana.Ako vi imate slobodu da ne imunizujete dete,i drugi roditelji imaju pravo da njihovo imunizovano dete ne snosi rizik obolevanja putem vase odluke.
    5)Imunizacija ne podrazumeva 100% mogucnost obolevanja kod malih boginja,ali garantuje daleko lakšu boleničku sliku pacijenta i isključuje mortalitet ili komplikovanije posledice nakon preležane bolesti.
    6)Opšti trend lobiranja neimunizacije može da ima daleko gore posledice,virusi velikog mortaliteta sve velike sile imaju izolovane i sutra mogu da se upotrebe kao biološko oružje.Zamislite sukob i na šta liči država kojoj je 80% građana neimunizovano...
  • jova limanac

    25.10.2017 08:47
    Za ove sa "doktoratima" YouTube-a: vakcine ne prave farmaceuti, vakcine prave mikrobiolozi i imunolozi, pa samim tim što vakcine povezujete sa raznim "farmakomafijama" vidi se koliko su vam nadrilekari i kvazistručnjaci isprali mozak njihovim prljavim kampanjama
  • J. V. Staljin

    25.10.2017 08:38
    Nisam se javio da ponovo prezvakavam pricu o tome da su vakcine sjajna roba: kupuju ih po pravilu drzave, znaci ugradnja sledi, a obavezne su, znaci traze se. Proizvode ih velike korporacije koje imaju (nadamo se) kontrolu kvaliteta, jer to niko drugi stvarno ne kontrolise.
    Nisam se javio ni da prokomentarisem cinjenicu da je SZO postala rob i batler, tj. sluga farmaceutskih kompanija, a ne orudje za dobrobit naroda sveta. Promasaja SZO je mnogo trebalo bi mi par komentara da ih nabrojim.
    Javio sam se jer je g. Rob, koji se zove jos i batler pomenuo odgovornost. Ne svoju, dabome, ne odgovornost farmaceutskih kuca, nego odgovornost "antivakcinalnog lobija". Javio sam se, jer je sramota da neko ko bi trebalo da javno, imenom i prezimenom, stane iza onog sto prica, okrivljuje druge. Nadjite jednog, samo jednog doktora, ili birokratu iz bilo kog ministarstva zdravlja koji ce potpisati da su vakcine ok i da ce on/ona licno ici u zatvor ako se neko dete razboli zbog vakcine.
    Kad se to desi, procenat vakcinacije ce znacajno skociti, a do tada ce se izbacivati ovakve parole, kao u vreme druga Staljina: ko drukcije kaze, klevece i laze!
  • abra_ka_dzabra

    25.10.2017 08:27
    Recite vi meni koja je razlika izmedju slepog verovanja nauci i slepog verovanja kriticarima proizvoda komercijalnih giganata. Kroz istoriju je mnogo farmaceutskih industrija ubilo ljude i decu. Dajte konkretne podatke i jedni i drugi!!!!!!! Debilana.
    Inace vakcinisati se mora ljudi... ne budite retardirani...
  • Medicina i farmacija

    25.10.2017 08:24
    Tako je...
    Sta ce nama fakulteti i zdravstvo. Svi mogu da nauce sve na internetu. A ako im se dete razboli mogu da ga vode kod svojih istomisljenika (komsija, pevaca, madjionicara...). Treba ukinuti sve tekovine medicine. Sve je to mafija. Ne davati deci antibiotike, ne snizavati im temperaturu, ne popravljati im zube... Bruka i sramota da danas neko moze toliko da manipulise nekim da ga ubedi da su medicina i farmacija tu da bi naskodile njegovom detetu.
  • Salamander

    25.10.2017 07:03
    Prevaranti su trgovci
    Oni koji zaradjuju na vakcinama i na njima izazvanim bolestima.

    Nas ovde vara laze ikrade kako ko stigne. Pocevsi od vlade.

    I kome mi ovde mozemo da vise ista verujemo?

    Vladi?

    Preporukama vlade?

    Vladinim expertima?

  • dr Petrovic

    24.10.2017 23:34
    Aha, svakako
    Aha, jeste, ako vi kazete: sve je istina, nema zavere farmaceutske mafije, niste nam bacali kasetne bombe, osiromaseni Uranijum, uveki sankcije, niste finansirali Hitlera, nemate veze sa dzihadom, mudzahedinjma, niste nam zakuvali rat u Jugoslaviji, svi iz juzne Afrike su intravenozni ovisnici, homoseksualci pa zato imaju +80% Hiv, a ne preko vakcina...
    A mi smo veverice, Dabre idu Kobre!
    I sve vam verujemo.


  • Antivakcinalni lobi

    24.10.2017 23:11
    Smrdija
    Ima "samo" jedan problem u ovoj izjavi, ne postoji antivakcinalni lobi.
    Ali postoji vakcinalni lobi kome ovaj i pripada.
  • Nizina

    24.10.2017 23:00
    E moj ekspertu
    Srbenda ne veruje nauci već šta vidovita Zorka reče! Kakve korelacije, kontrolne grupe, meta analiza studija kada nam je lepo kada guzu pokaže Stanija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna