Autor: klix.ba

Život
15.11.2017.
22:05 > 22:14
Britanska agencija Alux, koja se opisuje kao "mesto gde budući milioneri dolaze po inspiraciju", između ostalog, predlaže zanimljive turističke destinacije.
  • CSM

    17.11.2017 08:56
    Bgd na vodi
    Još je ovo i dobro. Mi slikamo maketu.
  • Flipnuti

    16.11.2017 09:48
    Mostar, Dubrovnik, Novi Sad, Futog... Ista je to rupa u zemlji...
  • Sale NS

    16.11.2017 08:14
    Nije za čuđenje
    Svedoci smo odrastanja novih internet generacija koje ne znaju ništa osim onoga to nahvataju računarom, tabletom ili telefonom. Usko ili nikakvo obrazovanje produktuje ovakve "stručnjake" koji govore više jezika ali ne znaju ništa. Ne čudi me zato da je neki od takvih mo..na postavio fotografiju Mostara a potpisao Dubrovnik.

    Internet je moćna mašinerija koja može da utiče npr. na izbegavanje vakcine, na plasiranje lažnih informacija radi potreba konkurencije (npr. tekstovi o lošoj usluzi u nekom restoranu...), mnogi se leče preko neta i sole pamet doktorima, a o pro..ravanju sportskih komentatora o "poznavanju" sitnih detalja iz života svakog sportiste ne bih trošio vreme i mesto (a svi drže otvorene sajtove i čitaju da binas zadivili).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna