Autor: Vijesti

Život
18.11.2017.
10:37 > 10:52
Na ulicama širom Crne Gore i u gotovo svim dnevnim novinama pojavili su se plakati i čitulje kao upozorenje na zloupotrebu prenatalnih testova za rano otkrivanje pola deteta i praksu selektivnih abortusa.
  • Shimmy

    18.11.2017 18:28
    Liberalci i feministkinje
    Rodnopravne ubice. Ovakve vesti su posledica libtard logike. Do juce su to bili samo fetusi...a danas eto nezeljene devojcice...primer kako se liberalna zlodela okrecu protiv njih samih....
    Pa ajde da se dogovorimo i drzimo nekih kriterijuma, dal je fetus zivo bice ili nije?
    Abortus je izgleda pozeljan, neophodan i opravdan, i pravo je zene da odluci ...dokle god ona ipak ne odluci da se njena odluka temelji na polu. A koji kriterijum je validan? Majka ima pravo do 10 nedelje da abortira bez toga da se iko ista mesa i pita, jer njeno je telo. al je sad odjednom bitan razlog?
    Ok je abortirati iz bilo kog drugog razloga al eto iz rodnog nije? Meni je ova vest smesna sto zbog crnogorskih kompleksa, sto zbog primera kako libtardi nemaju principe, pa ih malo malo menjaju kako im odgovara. Ajmo uozbiljite se, ipak to nisu deca, neee, abortiraju se celije, fetusi
  • Brokolica

    18.11.2017 17:13
    Nešto nisam čula gospodu Amfilohija i ostale crkvenjačke pametnjakoviće da su se oglasili povodom ovoga kada su pričali o natalitetu. Stravični su podaci koliko je žena iz Crne Gore i to uz podršku i nagovor svog alfa mužjaka spremno da čak pređe granice i dođe u Srbiju na selektivni abortus. Izvinite sve #neželjene što niste ispunile kriterijume kojekakvih praznoglavih balvana koji koriste selektivni abortus kao priliku da se nekažnjeno igraju Boga.
  • dobrotvorka

    18.11.2017 16:48
    SINČINA
    Za takve slučajeve nije potreban ginekolog, nego psihijatar.
  • pajo patak

    18.11.2017 14:36
    dobar razlog
    Nose brkove da liče na mamu
  • pa će da bude

    18.11.2017 13:29
    kao u vicu
    kada im ostanu samo muškarci biće kao u onom vicu "ko to kaže da smo mi crnogorci pederi, ocia li mu njegovog"....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna