Autor: Radiosarajevo.ba

Život
19.11.2017.
14:01 > 19:55
Najnovije istraživanje pokazalo je da bi ljudi trebalo da se venčaju između 28. i 32. godine, ukoliko ne žele da se razvedu ili barem ako to ne žele da učine pre braka.
  • VV

    20.11.2017 21:45
    Davno, davno
    je moj prvi NS sef (vecna mu slava mu i milos'), kroz polu-salu, govorio. Nema pravog vremena za zenidbu: kad si bioloski dobar za reprodukciju, nisi dovoljno pametan da odaberes bracnog druga. A kada su dovoljno pametan da biras, onda si bioloski vec zakasnio.
    Rado ga se secam po mnogim drugim komentarima I strucnom znanju. Nadam se da je dobro I zdravo. Pozdrav iz bela sveta.
  • Maja

    20.11.2017 09:52
    Uzeta je u obzir samo dugotrajnost braka, a ne i kvalitet. Sve pobrojano (a posebno sto je to najidealnije vreme za sticanje navika), doprinosi da se brakovi zasnovani u tom periodu redje razvode, ali bice da to nije zbog kvaliteta tog samog braka, nego zbog cvrstine navike koja se u to vreme stvori, i pozicije gde nisi vise ni za nove pocetke, a ni za zamiranje. S druge strane, veoma rani brakovi, kao i kasni, cesce ce se raspasti, tj. ili ce se raspasti ili ce opstati samo zahvaljujuci kvalitetu samog braka.
  • BELENYI

    20.11.2017 08:34
    ČČČČČ
    Čini mi se da je Koenovo istraživanje ( barem kad su u pitanju naši prostori) znatno realnije i bliže istini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna