Zasto zagrevati kakao,samo mleko zagrejes i nalijes prvo malo toplog mleka u solju sa kakaom,mesas,pa kad ne bude grudvica nalijes ostatak mleka i nema rizika da kakao zagori,jedino mleko da preteras sa zagrevanjem...
Da se ne bi stvorile grudvice i da se kakao što bolje i glatko izmeša sa mlekom, u posudu se prvo stavi kakao i šećer (ili samo kakao), dodaje se postepeno mleko, i sve vreme meša i zagreva polako. Kada je ta osnovna masa glatka i bez grudvica, doda se ostatak mleka. Važno je stalno mešati i zagrevati na blagoj temperaturi, jer se kakao lako uhvati za dno posude i zagori ako se naglo zagreva.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Taj čaroban napitak - topli kakao
Autor: zdravahrana.com, 021
Život
•03.12.2017.
•08:28 > 08:19
Komentari 6
Kakao ljubitelj
She
Vlada
haha
Ljg
Kakao
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H