Život
28.12.2010.
18:24
Iako je iz Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje bilo najavljeno da će odmah posle Nove godine početi potpisivanje ugovora sa privatnicima, pravilnik o pravima iz zdravstvenog osiguranja, kojim su u novembru zvanično proširena prava privatnih doktora, zbog 'pobune' Sindikata lekara i farmaceuta, kako "Novosti" saznaju, privremeno je odložen u fioku.
  • Andro

    29.12.2010 12:26
    Rešenje
    Ma najbolje da se zdravstvo kompletno privatizuje, jasno definišu nivoi zdravstvene zaštite i osiguranja, i sve jasno, kao svuda u svetu.
  • Dr Petrović

    28.12.2010 21:53
    RZZO ne da nama naše
    Lepo smo govorili:Privatna i državna praksa ne smeju se mešati.Država da drži praksu kroz školstvo, a privatna praksa da čini zdravstvo.
    Jedno uz drugo ide, jedno sa drugim ne ide.
    Osiguranje da se bira, bez monopola RZZO, pa neka svako plaća osiguranje za koje smatra da će mu se najviše isplatiti. Ovako nam pare otimaju, guraju u RZZO i troše kako hoće ( a to je obično na svoju ličnu političku korist).
  • Miki, Novi Sad

    28.12.2010 20:13
    nfo
    A jel mogu ja i jos neki da ukinu da moj deo ide Milici&Comp., a mi cemo se snadjemo za ostalo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna