Autor: Tanjug

Život
22.01.2018.
14:20
Sve veći broj pacova u Parizu izlazi iz kanalizacije na površinu, a gradski zvaničnici i "hvatači" pacova traže načine da ih se reše.
  • Мунгос

    23.01.2018 16:21
    @ UFO,
    Неки се секирају о томе да су други ментални, када оно на врата им куца неко са кошуљом?
    Није то нормално.
  • UFOlog

    23.01.2018 09:21
    @Мунгос
    Vaš post dosta govori o vašem mentalnom zdravlju. Baš ne možete da tolerišete nikoga ko nije poput vas?
  • Čika

    23.01.2018 08:24
    Kod nas je drugačije
    Pacovi nam se uselili u razne skupštine, ministarstva i državne firme, pa caruju!
  • Мунгос

    22.01.2018 23:48
    @ Orwell Vegan,
    Мој мачак Цига (црн, са дебелим репом, неки мелез), донео ми је испред прага једног миша, ја сам му рекао мирним гласом да не једем мишеве. Онда је он тог миша слатко искрцкао предамном. Комплет онако ђутуре, није се гадио уопште. Можда је то тај твој миш, извињавам се у Цигино име.
    Иначе, прича ми један комшија, Цига је ишао тротоаром поред улице, он га је позвао са терасе „Циго!“. Цига је окренуо главу према њему, рекао „Мијау!“, па наставио даље. Одушевљен његовом културом, комшија му је купио конзерву мачијег гулаша. Што је лепо мирисао тај гулаш, хтео сам и ја да се послужим, али ме било срамота од комшије.
    А Париз је стар град, зато има у њему свашта, па и пацова. Такав чувени стар град, а без пацова, не иде. Као што је глупо да нека стара зграда буде без буба-шваба.
  • Orwell Vegan

    22.01.2018 15:12
    Istina
    Tako su lepi i vrlo inteligentni svi glodari. Ja sam se bio sprijateljio sa jednim misem kod mene u kuci, dao sam mu ime Miki, uzimao mi hranu iz ruke. Mislim da se posle odselio, jer s mackom nije nasao zajednicki jezik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna