Autor: Klix.ba

Život
29.01.2018.
08:45
Nik i Vanesa Fišer su odlučili da Vanesa njihovog sina Eštona rodi kod kuće i izabrali su praksu poznatu kao "lotus birth", što znači da nisu prerezali pupčanu vrpcu nakon rođenja deteta.
  • Georg

    30.01.2018 09:20
    Koje su to budaletine i idioti.
  • Gm04

    29.01.2018 12:15
    Kada se pupčana vrpca prirodno odvoji i placenta dovrši svoj posao pružajući detetu hranjive materije, dete ima vremena za uspostavljanje veze s ocem" Kao da novorodjena deca bez posteljice ne mogu da uspostave vezu sa ocem. Kao da se veza sa ocem uspostavlja preko posteljice???
  • Izbor

    29.01.2018 11:58
    @mom
    Životinje nemaju ono što ima čovek, ono što čoveka razdvaja od životinja, što ga je kroz dugu evoluciju uzdiglo na viši nivo: svest, um, razum, intelekt, sposobnost govora, razmišljanja, intuicije, inspiracije, učenja i interpretacije naučenog, itd...itd...

    Životinja postupa po programu koji je priroda ugradila u nju; krava je krava - ne može nikada biti pas, ovca je uvek ovca - ne može biti ništa drugo, nema mogućnost izbora, nema slobodnu volju.

    Čoveku je, pored svega ostalog, data mogućnost izbora, data mu je slobodna volja, uz koju ide i odgovornost. Ukoliko neka osoba odluči da sledi primer bilo koje životinje, to je njen lični izbor, pod uslovom da je ograničen isključivo na nju samu. Ukoliko takve svoje ideje primenjuje na nekome ko je nemoćan (kao beba u ovom slučaju), na nekoga ko se ne može odupreti i odbraniti, onda je to kršenje osnovnih načela zdrave pameti i osnovnih ljudskih prava.
  • Selekcija

    29.01.2018 11:43
    Internet je za mnoge opasno mesto. Čovek treba da ima pre svega zdravu pamet, da prepozna šta je u toj gomili svega i svačega dobro, ispravno, bezbedno i prihvatljivo, a šta je loše, glupost, opasno po zdravlja, proizvod nečijeg ludila i neznanja - a širi se kod takvih istih. Osoba zdrave pameti će znati sve to da selektuje. A šta ako krene po zlu? Kakve šanse ima to tek rođeno nevino, nezaštićeno biće? Ljudska glupost je bezgranična.
  • mom

    29.01.2018 11:17
    "Posteljica je mrtvo tkivo i zbog toga krv u njoj može biti sklona razvoju bakterija, a eventualna infekcija se može proširiti na bebu", rekao je doktor Vilijam Švajcer iz Medicinskog centra Univerziteta Langon u Njujorku."

    Svi sisari uključujući i biljojede npr. krave, pojedu posteljicu nakon porodjaja jer je prebogata materijama koje pojacavaju imunitet i vracaju energiju nakon porodjaja.
    Sve popularnije je da i zene to rade
    https://youtu.be/gnYBWXG4ww0

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna