Autor: Tanjug

Život
16.02.2018.
10:35 > 11:17
Muzej Spajskejp otvara se danas u Njujorku, a posetioci će moći da saznaju podatke o elementima špijunaže, njenoj istoriji i kakve vrste špijunaže postoje.
  • BB

    16.02.2018 22:02
    Zvuci poznato
    U Washingtonu DC su otvorili muzej spijunaze mislim 2001 ili 2002. Odmah posle 9/11. Posetio, 2002. zanimljiv muzej ali jedan od glavnih utisaka mi je bio da je jedna od svrha tog muzeja edukacija naroda. Trebalo im je da nauce narod kako da identifijkuju problematicne likove (da ne upotrebim pravu I nezgodnu rec). Znam da su mene vise puta, raznorazni (malo gluplji) kad sam bio u US, ispitivali sta to radim itd. Ja bio prepoznatljiv po akcentu I po tome sto sam zagledao svasta (zanima me pa gledam).
    Ovo kako su ovaj muzej u NY opisali, uklapa se sa u taj utisak. Plus, nova US administracija.
    Pozz iz bela sveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna