Autor: Hina

Život
06.03.2018.
20:58
Zdrava ishrana ne može da poništi posledice unosa previše soli na krvni pritisak, pokazalo je novo istraživanje.
  • lepo je znati

    07.03.2018 08:40
    istrazivanje
    Izvinjavam se.Sa duznim postovanjem, prema Gospodi koja su moja laicki postavljena pitanja a ne kritika, pogresno protumacila,javljam se ponovo! Covek se uci i zeli da nauci! Posto imamo gomilu informacija o tome kako je so,secer ili drugo,cas zdravo a posle izvesnog vremena procitamo da to isto jako steti, moje je pitanje bilo u tom smeru upuceno, a ne da bi neko dobio,kritiku,taman posla, pogotovo svi Cenjeni naucnici, lekari,koji nam spasavaju zivote , i svakim danom nam sa svojim istrazivanjima, pomazu u svakom smislu,ma gde oni bili! Hvala na razumevanju!
  • lepo je znati

    06.03.2018 21:49
    rezultati istrazivanja
    Sa velikim postovanjem, prema Naucnicima, Lekarima, Doktorima i svima koji se bore za svaki zivi organizam na ovoj planeti, postavljam pitanje, a da se niko ne oseca "pvredjenim"! Kako je moguce,da po proracunima, Svetske elite koja nije rodjena na ovim Nasim prostorima, moze da se prati, a da Nasi izuzetni,vrhunski, sigurno Svetski poznati, "Cuvari naseg zdravlja" ne budu pomenuti u "istrazivanjima" koja mogu pomoci,informisati, o stetnosti tj. dobrobiti, velikog Ne-Izbora" koja se oznacavaju kao ishrana,kucne higijenske potrebstine, itd... itd... Mi stalno citamo, kako su neki proracuni,vodjeni, u drugim, Evropskim zemljama, drugim preokeanskim zemljama, A kao dobro za nas!I mi to kao moramo da sledimo! Pa ni prsti nisu jednaki na ruci, a kamoli, Zemlja u kojoj smo rodjeni, vazduh,voda,itd...itd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna