Autor: Klix.ba

Život
12.03.2018.
05:42
Najbolja zemlja na svetu za žene je Danska, pokazuje godišnji izveštaj "U.S. News & World".
  • Pomalo

    13.03.2018 00:11
    Upoznat
    Sa Norge....
    Elem, u Norge je dosta da žena kaže da je maltretirana i sa dobije sve šta hoće u razvodu. Nije potreban dokaz, masnica - ništa.
    Tako je sada i u SRB.
    Razlika je što je parlament Kraljevine Norveške shvatio šta se dešava, pa se to sada malo menja. Bilo je slučajeva sa muškarac radi, kupi stan na kredit, upozna devojku, venčaju se, beba i razvod. Ona je pokupila stan kao dva i dva. Nakon prilično vremena stan je bio vraćen, ali ona nije plaćala ništa - kredit, režije.... Ništa!
    Čovek je prodao stan da izađe na nulu. Toliko o ravnopravnosti u Norge.
  • Esmarh oko vrata

    12.03.2018 17:24
    @Milomir
    Žene ugnjetavamo od pamtiveka ne zato što su one slabe, nego zato što su muškarci šu*ci. Ako imaš majku, sestru ili ženu... S takvom glavom i takvim razmišljanjem... Šta da ti kažem...
  • Milomir

    12.03.2018 10:57
    Ugrožena prava
    Uskoro će u tim zemljama biti ugrožena prava muškaraca jer tanka je linija između ravnopravnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna