Autor: Hina

Život
23.04.2018.
08:48
U poslednjih nekoliko godina potražnja akita u inostranstvu nadmašuje onu u njihovoj domovini.
  • Akita

    23.04.2018 10:37
    Ahhh
    Pre 16 godina sam dobila stene bele akite na poklon od oca, kad je u NS-u bilo svega 3 ili 4 odrasla psa. Niko nije ni znao za tu rasu. Sada na svakom cosku ih vidjam. Svaki put mi potekne suza i stane mi knedla u grlu. Predivan pas, odan, veseo, sve naj naj. Pored nje imala sam jos jednog psa i odlicno su se slagale. Sad su ostale samo slike i uspomene.
  • M

    23.04.2018 09:10
    fantastičan pas lepog izgleda, sa karakterom, dominantan, okretan i snažan. nije za ljude koji žele da izađu u park i pustiti ga da se igra sa drugim psima... podnosi stan ako se radovno izvodi u šetnju (ali ne na 30+ stepeni po usijanom betonu). obožava sneg.

    ako uzimate bilo kakvog psa, pa i ovakvog, provodite vreme sa njim i računajte na 13-15 godina životnog veka. vratiće se bolje nego bilo koja antistres terapija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna