Autor: Tanjug

Život
02.06.2018.
07:05 > 10:39
U Srbiji se više od 400.000 parova bori sa problemom neplodnosti, borba sa sterilitetom može biti duga i iscrpljujuća, a mnogima je jedino rešenje da dobiju decu - vantelesna oplodnja, istaknuto je na tribini "Za zdravije i brojnije potomstvo" koja je organizovana povodom Svetskog dana dece - 1. juna.
  • e

    02.06.2018 19:14
    istina je tamo
    Vantelesna sluzi samo za bogacenje onih, koji je izvode. Samo osmesi i ljubaznost, profesionalizam i znanje im je nula. Kad uspe, uspelo bi i samo. Kako mnogi posle neuspelih vantelesnih dobiju decu sami od sebe? Pogresna procena ili laz zbog zarade?
    Zato lepo u inostranstvo i imacete bebu/bebe.
  • Georgina

    02.06.2018 12:03
    Osam puta ništa
    Kakvo licemerje! Parovi idu po petnaest puta na vantelesne pa ne uspevaju. Oni koji zatrudne iz prvog ili drugog puta su statistička greška. Umesto da perete novac preko klinika, bolje stavite te silne lekove na listu ili bar počnite da ih uvozite, da ne bude jedna ampula merionala 50 evra. Skratite te procedure i smanjite stres ljudima. Zašto se ide na dve komisije? Mislite da neko ide na vantelesnu zato što je to lakše ili što voli? Da sam znala u šta se upuštam, pre 10 godina bih kupila kera i bog da me vidi. Ovako, odrali nas kao zečeve, a zauzvrat ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna