Autor: Index.hr

Život
03.06.2018.
07:58
Američki magazin Bloomberg u rubrici o luksuznim putovanjima piše da Hrvatsku, iako ima obalu dužu od francuske i portugalske zajedno, i više ostrva od Maldiva, treba zaboraviti, i ovog leta posetiti "pravi" Balkan.
  • mile

    03.06.2018 10:43
    Neka nas nema , manje ce se unistavadi I duze ce opstati , tamo gde gomila turista dolazi ubrzo pocinje da se devastira , naravno mislim na prirodu a kod nas je ostalo odavno devastirano.
  • A mi?!

    03.06.2018 08:53
    A mi po zaslugama....
    U ovoj državi se sistemski NEulaže u turizam oduvek.
    Toliko lepih predela u srbiji ali manjak marketinga kao i smeštajnih kapaciteta dovodi do toga da se na ovakvim spiskovima ne nalazi ništa iz naše države. O ekologiji i đubretu koje leti po celoj državi neću ništa ni reći.
    Kada nas nekad neko u pravom smislu okupita i odseče svaku vezu sa svim sega-mega diletantima sa vlasti iz prethodnih 30 godina moći ćemo iz početka. Do tada jedino mi možemo da uživamo u našim, istina "pođubrenim" prirodnim lepotama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna