Autor: Tanjug

Život
25.06.2018.
14:11 > 14:13
Svake godine u Srbiji umre oko 6.000 ljudi usled komplikacija koje su izazvane respiratornim bolestima, koje imaju veze sa kvalitetom vazduha, rečeno je danas na konferenciji "Sprovođenje evropskog procesa životne sredine i zdravlja u Republici Srbiji".
  • Ivan

    26.06.2018 08:42
    Kako @Maslina kaže treba saditi što više drvća.
    Druga stvar koja je apsolutno neophodna da se uradi, umesto glupavih ideja da se vozila 2x godišnje šalju na tehnički pregled, jeste uvođenje kontrole izduvnih gasova vozila i sadrža čestica u istim. Ovo se naravno neće dogoditi jer bi u tom slučaju pola beogradskog i novosadskog GSP-a momentalno pala na tehničkom pregledu. Možda za njih eventualno napraviti izuzetak i propisati prelazni period ali za ostale penal. Šta sve vidim da se kotrlja u saobraćaju i koje količine dima ispuštaju je prosto nedopustivo. Nemam nišat protiv polovnih vozila, da se razmemo, i moj je polovan, ali to šta se može videti da izlazi iz pojedinih auspuha nije normalno.
  • Maslina

    25.06.2018 22:01
    Sadimo drveće, ljudi! Učimo decu ponovo starim dobrim vrednostima i parolama - "gde god nađeš zgodno mesto, ti drvo posadi..." To bar nije preterano teško, ni skupo, ni komplikovano.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna