Autor: Mondo

Život
29.08.2018.
09:07
Nije čudno da posle porođaja na telu imate strije, da je koža opuštenija i slično. Neke druge promene su manje očekivane, i mada se ne dešavaju svima, treba ih očekivati.
  • Kristina

    06.03.2024 21:16
    Ovo prevashodno dosta znaci zenama koje su se porodile, u smislu objasnjenja, da nakon odredjenog vremena ce sve biti u redu, da ce im se telo vratiti u normalu, kao sto mene trenutno brinu oteceni prsti na rukama, pa sam ovde nasla jedan od odgovora
  • Zena

    30.08.2018 10:05
    A da možda napišete neki članak o tome kako je trudnoća normalna, kako žene ako vode računa o ishrani, prihvate promene kao prirodne i ostanu aktivne mogu da vrate svoje telo u prethodno stanje? Nešto o tome da porođaj nije dešavanje veka već normalan proces za žensko telo? Malo motivacije za mlade žene a ne ovo da pomisle da će ostati bez kose, sa većim stopalima i bez struka i grudi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna