Autor: Index.hr

Život
02.09.2018.
12:38
Plastične slamke već neko vreme su neprijatelj broj jedan u očuvanju životne sredine, a neke kompanije, gradovi, pa čak i države, odlučile su da ih zabrane. No, novi "zlikovac" se pojavio na sceni – opušci cigareta.
  • JS

    02.09.2018 22:46
    Pepeljara vam odvratna a taj dim iz cigarete koji sebi uvlacite u pluca nije? Ne razumem, trujete sebe, trujete ljude u okolini a sad vam jos tesko i da koristite pepeljare pa daj da zatrujemo sve sto se cigaretom zatrovati moze.

    Problem filtera u okeanu resite ukidanjem istih. I za to vam treba podrska proizvodjaca cigareta a ne kojekakvih doktora. Strastvene pusace ukidanje filtera svakako nece spreciti da nastave da se truju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna