Autor: Klix.ba

Život
23.09.2018.
10:28
Aerodromi su puni ljudi koji su zakasnili na let i panično traže rešenje da ne bi ostali u stranoj zemlji. Neki zakasne radi saobraćaja, neki prespavaju a neki jednostavno potroše mnogo vremena tražeći mesto gde se predaju karte, te avion odleti bez njih.
  • Bob Rock

    23.09.2018 14:33
    "Budite staloženi, kupite sebi drugu kartu (koja će biti skuplja jer je sve u 5 do 12), i ako treba odsednite u hotelu."

    Vau, kako se ja toga nisam setio. :)

    Doduše ovo za Skyscanner jeste koristan i konkretan savet. Između ostalog i da ne bi karte skuplje plaćali preko turističkih agencija, mada u tom slučaju opet nije objašnjeno gde kupiti kartu. (Nisu svuda cene iste, pa je zgodno znati za više mogućnosti.)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna