Život
28.02.2011.
12:00
Dobra vest za roditelje, ali i klince kojima od razbijenog kolena teže pada dezinfekcija rane antiseptičkim sredstvom: mukama je kraj, poručuju naučnici - najbolji lek za odrana kolena i laktove su sapun i voda.
  • Хм

    01.03.2011 07:25
    Ово претпостављам не важи за новосадску воду?
  • Cvrc Prc

    28.02.2011 20:03
    aplauz anonimusu
    A jos ako ta baba zna i strav saleva, onda je to to, nema dalje :)
  • 28.02.2011 12:39
    ..ej tako su meni nekada lecili rane kao klincu, ali sa domacim sapunom, odnosno sapunom koji se pravio u domacoj radinosti, sastojak takvog sapuna, zivotinjska masnoca, prelava slanina, mast sa kojom se vise puta pekao krompir, ili meso i to cist bez kostiju,bez otpada od pecenjan itd, potom voda i masna soda, u prasku,ljuspicama onda se kuva u katlanki...potom se kalupi i isece i eto najboljeg sapuna sa skidanje svih fleka, i lecenja raznih prlitkih ranica i ogrebotina ko ima baku na selu neka mu napravi ovaj sapun;ona je zasigurno to cula od svoje mame...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna