Život
02.03.2011.
17:14
Američki Centar za nauku u interesu javnosti saopštio je da Coca-Cola i Pepsi, između ostalih, koriste veštačku boju koja sadrži dve hemikalije koje prouzrokuju rak i koje bi trebalo da budu zabranjene, prenose svetske agencije.
  • 03.03.2011 12:13
    reklama
    da li ste primetili na tv-u divnu i slatku reklamu za koka-kolu na porodicnom rucku i kako pored svakog tanjira stoji casa sa ovim picem, pa onu u smislu kupi vise plati manje. Grozno i pokvareno. Reklamira se otrov i niko ne reaguje. I jos jedna tuzna stvar. Moj sin 5,5 god je bio kod drugara na rodjendanu gde su deci sipali iskljucivo koka kolu. Razlog za to: jeftinija je kola nego gusti sokovi. Zalosno ali istinito.
  • Sremac

    02.03.2011 20:48
    SLOVENCI
    Interesuje me dali su slovenci povukli iz prodaje Coca - Colu i Pepsi-colu kao što su to uradili sa SRPSKIM BRENDOM JAFA BISKVITOM iz Crvenke zbog mnogo bezazlenije supstance u kartonskoj amalaži keksa?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna