Život
17.11.2011.
21:52
Zeleni čaj mogao bi da utiče na smanjenje "lošeg" holesterola, pokazala je najnovija studija američkih lekara u kojoj je učestvovalo više od 1.000 ljudi.
  • Jasna

    17.03.2012 22:39
    Muz moje prijateljice je takodje skinuo holesterol i par kg pijuci caj za mrsavljenje, ja sam oklevala jer mi je ukus zelenog caja odvratan, ovaj sto su mi preporucili je mesavina iz holandije, Tava čaj, ukus meni lici na kamilicu, skroz prijatan, pa sam i ja pocela od skora da ga pijem. Pogledajte po prodavnicama zdrave hrane, ja ga nisam nasla u marketima i apotekama
  • S

    18.11.2011 13:02
    Zleni čaj stvarno ima navedeni efekat.Pila sam ga nekoliko meseci i pao mi je nivo holesterola osetno.Čaj ima specifičan ukus,ali može da se pije.Za poboljsanje zdravlja treba sve uciniti.Srecno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna