Život
24.02.2012.
19:55
Aviokompanija Jat Ervejz saopštila je da će tokom leta poleteti ka tri grada u Hrvatskoj - Splitu, Dubrovniku i Puli.
  • TJ

    26.02.2012 18:30
    JAT
    Menadzment naseg bajnog nacionalnog avio prevoznika bolje neka cuti i pokrije se usima! Cetvrta najuspesnija avio kompanija u Evropi?!
    Koliko cemo jos gluposti cuti od njih!?
    Flota im je stara kao anticka Grcka, najnoviji avion je 1992. godiste, konstantno beleze gubitke, bezuspesno pokusavaju da se prodaju kao jeftine ku...ve, vec 10 godina najavljuju letove preko bare u USA,... Spisku dezinformacija nikad kraja. Kanda ni sami ne znaju sta ce od sebe.
    Bolje neka se suoce sa cinjenicom da ce ih Lufthansa i ostali mega prevoznici pojesti za dorucak kao i madjarski Malev koji je nedavno bankrotirao. Njima je potreban strucan menadzment ljudi iz struke a ne partijske krvopije koje se razumeju u avijaciju kao moja baba Zivana. Za mene oni vec dugo ne postoje kao opcija kada je u pitanju avio prevoz. LOW COST prevoznici su buducnost a sitne monopolisticke aviokompanijice (namerni pleonazam) su stvar daleke istorije zlatnog doba avijacije 60-tih i 70-tih godina proslog veka. Kada na sve ovo dodamo cinjenicu da im se sve cesce desavaju sitni otkazi, kasnjenja, vandredne sigurnosne inspekcije na velikim aerodromima jasno je da su postali i nebezbedni prevoznik. U ostalom koliko se sigurnim jedan putnik moze osecati u avionu koji je duplo stariji od njegovog automobila?! I neka mi niko vise ne prica o dobrom odrzavanju nasih aviona jer se i oldtajmeri odrzavaju pa opet ne jure po autoputevima...
  • Pišta

    25.02.2012 16:35
    Jat do sada nije obećao samo let na Mesec
    Dvadeset godina Jat ne leti za Ameriku, a
    S V A K E godine neumorno ponovo oglase da će leteti.

    Tako da .....ni u ovo uopšte ne verujem.
  • ??????

    25.02.2012 07:17
    Četiri najuspešnije kompanije u Evropi????? To onda znači da su svi ostali bankrotirali. Zašto traže da ih država spašava?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna