Život
05.03.2012.
14:45
Robert (23) iz SAD-a objavio je snimak u kojem traži pomoć kako bi rešio svoj problem s težinom.
  • Andrija Šrek

    07.03.2012 22:16
    ...
    Anonimus time što me profesionalno vređa samo pokazuje kolika je zapravo kukavica kada se krije.
    A ja ništa nisam rekao protiv uređivačke politike, nego protiv nekulture i prostakluka onih koji diskutuju i vređaju pod nadimkom "Anonimus".
    Sa takvima nemam šta da diskutujem dalje.
  • 07.03.2012 15:51
    @Andrija Šrek
    Po stručnjacima koji se hvale po raznoraznim forumima da se videti zašto je stanje takvo kakvo je. Stručnjak za ishranu ili nuitricionista=šarlatan. Od kada se dijeta prEpisuje? Koliko ja znam dijeta je svaki prOpisani režim ishrane. Ne volim ni ja da odgovaram lažnim stručnjacima koje uhvatim na najprostoijim greškama.
    Kakva dijeta može da pomogne osobi koja teži 285kg, a da mu ne ugrozi već narušeno zdravlje? Ovde je "pravo vreme" za to o čemu pričate davna prošlost. Njemu je sada potreban ozbiljan pristup čitavog tima stručnjaka, koji je jako skup i za njihove uslove. Ako mislite da je ovo lak slučaj i da dijeta može da reši problem...nemam komentar na drskost da se pozovete na stručnost u toj oblasti.
    Uređivačka politika dopušta da komentar bude poslat i objavljen bez imena. Ne izigravajte moralnog sudiju.
  • Andrija Šrek

    06.03.2012 08:12
    @Anonimus
    Izvinjavam se, a s kim diskutujem?
    Ishrana je moja uža specijalnost. I ne, ništa nije ni komplikovano ni skupo, samo treba pristupiti na pravi način i na vreme. I upravo sam i hteo da ukažem da je problem, velikim delom i nastao kao posledica propusta zdravstvenog sistema.
  • 06.03.2012 00:38
    @Andrija Šrek
    Surovi ste.
    Lečenje ovakvih slučajeva nije ni lako ni jeftino. Njemu neće pomoći samo dijeta. U njegovo lečenje trebalo bi da bude uključen čitav tim lekara, jer težinu treba da svede na približno jednu trećinu od sadašnje, a minimalno na polovinu.
  • aaa

    06.03.2012 00:37
    ?
    Meni nije jasno kako je on sebi dozvolio da ima toliko kila?
    Gde mu je pamet bila kad je presao recimo 150kg?
    Nema ogledalo, nema ochi, vaga? NE?

    OK, treba mu pomoc ali kasno se setio...
  • Vojvodjanin

    05.03.2012 22:59
    Ozbiljan problem
    Ovo je jako ozbiljan problem, ne samo za ovog coveka već i za mnoge druge ljude. Nije tu samo genetika u pitanju, vec nesto puno ozbiljnije. Ovakvih ljudi ima puno u Americi i u svetu, bojim se da ce i kod nas biti, sve zahvaljujući hrani koju jedemo. Zato bar malo paznje treba obratiti na ishranu i na ono sta jedemo i kupujemo.
  • Andrija Šrek

    05.03.2012 15:53
    ??
    Ne razumem, pa zašto mu neko ne prepiše dijetu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna