Život
06.03.2013.
15:30 > 15:28
Česta promena partnera, veze za jednu noć, depilacije, tetovaže i pirsinzi na intimnim delovima tela jako utiču na porast broja polno prenosivih bolesti, pa mlade devojke sve češće imaju hlamidiju, ali i razne druge infekcije.
  • 13.03.2015 03:34
    Prvo ih naucite da peru ruke i koriste sapun, u Srbiji je i to luksuz.
  • cika doca

    12.03.2013 11:02
    nije samo u srbiji
    ovo je generalni trend u svetu, a HPV je najrasprostranjenija polna bolest. Problem je jer nema leka, a kondomi najcesce stite samo deo koji pokrivaju. Najveci deo osoba koji ima HPV uopste nema simptome pa nije ni svestan da je prenosilac. Osim toga HPV moze da bude na bilo kom delu tela (npr bradavice na prsrtima, "kurije oko" na tabanima i sl...). Treba raditi na edukaciji i to ozbiljno!. S druge strane - zdavstveni sistem u Srbiji je kolabirao i sve je manje ozbiljnih, detaljnih i redovnih sistematakcih pregleda populacije, a to sve ima jezive posledice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna