Život
06.03.2013.
18:51
Roditelji bolesne devojčice koji su s teškom mukom prikupili 26.000 evra za njeno lečenje, sav taj novac dali su drugoj porodici u nevolji, pošto su saznali da njihovom detetu nema leka.
  • anonimna

    07.03.2013 15:43
    @Ljuba
    Sto se cudite, pa ovu rubriku i clanke u njoj ni ne otvaraju takvi. Imaju preca posla...treba smisliti nacin da se Uros Misic poveze sa Amerikancima, aflatoksini sa NATO-om, Dacic sa masonima, kriminal sa etnickim poreklom i da ne nabrajam dalje. Ih, kakvih sve jos nebuloza ima u komentarima, treba stvarno imati maste i vremena za njih!
  • Ljuba

    07.03.2013 14:43
    Divni ljudi
    Knedla mi stoji u grlu. Zbog ovakvih vesti ponekad pomislim da ima nade za ljudski rod. Samo me čudi me da sad nema komentara - da je vest o, recimo, izboru za gojaznu transseksualnu miss bikini u Velikoj Britaniji, već bi bilo 45 komentara u stilu "bolesni zapadnjaci", "kretenska nacija", "ne znaju šta su prave vrednosti", "nemaju Teslu i Đokovića" i sl. Gde ste sad komentatori?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna