Život
12.03.2013.
13:25
Najpoznatiji srpski alpinista Dragan Jaćimović, poreklom iz Požege i prvi Srbin koji je osvojio Mont Everest, predstavio je sinoć u velikoj sali Doma kulture čačanskoj publici svoj put do vrha Himalaja, mestu gde vreme stoji, a ljudi žive u skladu sa prirodom.
  • nepalwomen

    15.03.2013 05:38
    svaka pohvala,
    nasem alpinisti, ali nije poznato da je trenutno najzagadjenije mesto na svetu upravo staza za najvisi vrh, jer alpinisti ostavljaju iza sebe ogromnu kolicinu smeca.vlada u nepalu je odlucila da zbog toga povisi takse alpinistima.postoji jos nesto sto kvari ugled alpinistima a to je odnos prema serpasima, prema kojima se ponasaju kao prema robovima, ostavljaju ih bolesne i iznurene na putu, bezobzirno i nemilosrdno, tako da ta prica ne pije bas vodu, o harmoniji i lepoti!!!!!!
  • Dejan

    13.03.2013 10:00
    Chestitke
    Svaka chast i respekt za postignuto poshtovani Dragane.
    Uspon pred kojim sada stojis je izgleda ne premostiv - objasniti politicharima da "NEPAL" postoji i u SRBIJI i da je aktivni i sport.ekstremni turizam
    dobar pravac od kojeg oni nemaju korist, se zove Sizifov posao.
    Zelim ti da uspesh i ovaj put...
    Dejan Markovic, N.Sad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna