Život
16.03.2014.
11:11
Tokom zime metabolizam se uspori, što dovodi do nagomilavanja kilograma, ali i toksina. Sa prvim toplijim danima telo se budi i počinje da se oslobađa štetnih materija. 
  • 16.03.2014 18:13
    Otrovi nagomilani u telu? Šalite se, zar ne? Niko vam nije rekao da telo ima sasvim dobre mehanizme odbrane? Stvarno mi nisu jasne psihopate opsednute "čišćenjem". Od čega se čiste?! Prolećni umor nije samo stvar ishrane, već i promene broja sunčanih sati, temperature, vlažnosti vazduha, padavina... Naravno, treba obratiti pažnju na ishranu, ali ko ima hroničnih problema sa crevima, umorom, anemijom, treba da se leči i trajno promeni ishranu. Inače, detoksikacija (prava) traje otprilike šest meseci, a ne par dana. Šest meseci je potrebno i za nadoknađivanje gvoždja (zavisi i od težine anemije, ali toliko je potrebno za siguran oporavak).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna