Novosadski informativni portal 021

Život

Vraćene borbe bikova u Bogoti

Ustavni sud Kolumbije odobrio je vraćanje borbi bikova u Bogoti, dve godine nakon što je gradonačelnik zabranio ove kontroverzne manifestacije.

Brza šetnja za duži život

Bez obzira na sve obaveze tokom dana, sigurno možete da izdvojite makar dvadesetak minuta za brzu šetnju, koja će vam sigurno produžiti život.

Hod žene otkriva seksualno zadovoljstvo

Energičan hod otkriva da je žena zadovoljna seksualnim životom, dok je "uštogljeno" koračanje znak da u krevetu baš i nije sve idealno, pokazala je nedavno sprovedena studija.

Fetiši koje morate probati

Fetiši su oduvek izazivali veoma različite osećaje, od odbojnosti i gađenja do apsolutne privlačnosti, no najnoviji filmski hit "50 nijansi sive" stvari je postavio mnogo drugačije, te je fetiš intimu približio svima.

Uvode avionske karte za stajanje

Prva kineska loukost aviokompanija Spring erlajnz ponovo planira da traži dozvolu nadležnih organa za uvođenje jeftinijih mesta za stajanje putnika u avionima.

Da li je gazirana mineralna voda štetna?

Postoji mnogo urbanih mitova vezanih za mineralnu gaziranu vodu – od toga da "izvlači" kalcijum iz kostiju, do toga da uništava zubnu gleđ. Međutim, šta je od toga istina?

Vodopad u Ivanjici "ruglo grada"

Na mnogim turističkim promotivnim materijalima ne samo Ivanjice, već i Srbije nalazi se fotografija stogodišnjeg vodopada u Ivanjici, sagrađenog u sklopu jedne od naših prvih hidrocentrala.

Kakve brade su ženama privlačne?

Dugačke brade, brade "od jednog ili dva dana" i potpuno obrijani muškarci manje su privlačni ženama od pomalo zapuštene brade koja nije brijana desetak dana, pokazala je australijska studija.