Novosadski informativni portal 021

Život

Ovo je najmanji majmun na svetu?

Sara Jurgens (26), zaposlena u Dečjem zoo-vrtu u Linkolnu (Nebraska) odgajila je papuljastog marmoseta (Cebuella pygmaea), koga su roditelji napustili čim se rodio.

Šta sve žene cene kod muškaraca

Kada devojka upozna nekog muškarca, osim načina na koji on razmišlja, primećuje još neke stvari koje se nalaze na listi njoj najbitnijih muških osobina.

Kako izabrati ime za svog ljubimca?

Imenovanje vašega psa ili mačke nije samo zabavna i kreativna aktivnost. Ključno je i pri treniranju vašeg ljubimca i u velikoj meri utiče i na njegovu sigurnost i zdravlje.

Zašto smo glasni tokom seksa?

Zašto nismo tihi za vreme seksa? Odgovor je jednostavan - tako pokazujemo šta nam se dopada, rasplamsavamo uzbuđenje i povećavamo obostrani užitak.

Seks statistika širom sveta

Ko je imao najviše partnera, ko su najveći preljubnici, ko su najveći ljubavnici, a ko glumi, otkriva najnovije svetsko istraživanje o seksu koje se sprovodi još od 2009. u čak 30 zemalja, a u kojem je do sada učestvovalo čak 35.000 ispitanika.

Počela letnja sezona na Kopaoniku

Letnja turistička sezona na Kopaoniku zvanično počinje danas i posetioci će tokom predstojećeg vikenda moći da uživaju u brojnim aktivnostima - od paraglajdinga, preko raftinga na Ibru, do vožnje četvorotočkašima po neuređenim stazama i pešačenja.