Život
31.01.2016.
13:19 > 14:10
Iako su lekari skeptični, u SAD vlada pomama za novom dijetom koja se zasniva na kafi s masnoćama, a navodno uz mršavljenje povećava i IQ.
  • pirke

    05.02.2016 11:55
    Naravno da se radi na budalaštini koja nije utemeljana ni na kakvim činjenicama nego na "osećaju" njenog pronalazača. Osećaju za biznis, da vam uvali brendiranu kafu i pripadajuće proizvode. Mislim sama ideja je ogavna da stavljam puter i kokosovo ulje u kafu ali ima nas raznih. Mada ne sumnjam u izuzetne laksativne efekte tolike masnoće unete na prazan želudac.
  • Vlada

    31.01.2016 15:08
    Ne može se protiv prirode
    Bolest koja sledi posle mučenja tela povućiće sa sobom i bolest duše. Sve brzo je i kuso, al' narod voli sve instant, preko noći.
    I što reče Al Paćino u filmu "Đavolji advokat" - Sujeta, moj omiljeni greh!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna