Autor: Tanjug

Život
26.06.2019.
15:55 > 16:19
Turista iz Srbije koji letuje u Crnoj Gori u proseku ima 35 godina, letuje s porodicom, na more dolazi automobilom, a smeštaj rezerviše telefonom, pokazalo je istraživanje "guest survey" koje je sprovela Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.
  • Novi

    29.06.2019 00:04
    Ima mnogo boljih letovalista od CG za iste ako ne i jeftinije pare. A onaj ko ima taj sigurno ne ide za CG, on letuje na Sejselima, Majorci, Tenerifama, Tajlandu...
  • DraganNs

    28.06.2019 01:28
    21 god
    Evo ima već 21 godina kako ne idem u CG na more otkrio sam mnogo bolje i pristupacnije destinacije za iste pare. A da ne govorim da u svakoj drugoj državi na svetu cene moj evro koji donesem od Tajlanda pa do Mexica.
  • /

    27.06.2019 17:46
    /
    ja cu ici u cg za koju godinu kada se malo vise odvoje.
    jos je to odvajanje sveze
  • Pokojni Čika Franja

    27.06.2019 13:30
    crkva je prevaziđena DAVNO
    @Dzo
    Znate šta, Džo!? Ta prokleta crkva (sve crkve na svetu, čak i budisti - zločini Japana u Drugom sv. ratu) je i uzrok svim stradanjima i ratovima do sad. Bila, jeste i vazda će biti. Zato je i nazivam prokletom. Zar ti nije dosta toga, pobogu, brate?! Da je Srbija u prošlom veku uložila u znanje onoliko koliko je uložila u ratovanje, pitam se gde bismo sada bili... (SPC ima veze s tim, pa bilo im pravo, ne bilo).
    Živeli ateizam, anarhizam i čovečnost... (pritom, nemam ništa protiv svih koji veruju u nešto, samo dok su dobri ljudi, kao ni protiv dobrih i čovečnih sveštenih lica svih nacija i vera koji propovedajući šire ljubav i razumevanje među ljudima i koji nisu zaboravili da je vera nastala da bi pružila ljubav i mir, a ne rat)
    "Čovek će biti usamljen sve dok, umesto mostova, bude oko sebe zidove zidao."
    GRANICA NEMA - ONE SU SAMO U GLAVI
  • Experience

    27.06.2019 10:22
    Odgovor na ovo pitanje - idiot.
  • Mentalno retardiran

    27.06.2019 08:20
    Evo, ja volim da idem u Herceg Novi. Ako sam zbog toga retardiran, ok, neka vam bude. Ne znam ni koji mi vrag bio da čitam te trovačke komentare. Ili vesti uopšte. Živite, putujte, ne mračite večito oko svega.
  • Stefan

    27.06.2019 00:20
    Ti što rezervišu smještaj telefonom i ne znaju za bolje. Kada bi se malo ovaj narod opametio i krenuo da letuje u drugim državama gdje je i ljepše i povoljnije nego cg nikad više tamo ne bi ni otišao. A turizam u cg bi propao kao i što treba pošto nisu ljudi koji bilo što znaju o turizmu nit se trude da nauče. Nikad sa svojom porodicom ne bih ljetovao tamo. Bio više puta svaki put me neko izradio neka hvala. Draže meni ostaviti pare braći muslimanima u Egiptu i Turskoj gdje za iste pare imam avion, i hrane i piça na izvoz i gdje mi se konobari izvanjavaju ako sam čekao duže od nekoliko minuta dok mi cg posle 15 minuta dođe namgođen i preko volje mi donosi porudžbu i još na kraju sam sebi uzme bakšiš kao u fazonu nemam sitno. Nemojte me pogrešno shvatiti uvjek dajem bakšiš ali to se zaslužuje a ne otima.
  • Veki

    26.06.2019 23:31
    Ma koji su to turisti, ja znam samo one koji tamo imaju kuce i vikendice pa zbog toga jos idu tamo, cak i njihova deca ne idu u CG, jer im vise nije tamo zanimljivo. A ja kad sam bila pre jedno 8 godina u Boki i u Herceg Novom je bilo toliko prljavo da se nismo mogli kupati, jedino na otvorenom moru je cisto i lepo bilo.
  • PetarPP

    26.06.2019 23:09
    statistika dika
    Došla dva turista iz Srbije u CG, jedan od 20 i jedan od 50 godina, gde je prvi išao na blef a drugi pozvao rođaka telefonom da rezerviše smeštaj.
    Prosek godina je 35 pa se to uzima za srpskog turistu a u proseku su i smeštaj rezervisali telefonom.
    Koliko možeš da budeš glup da progutaš to što ti serviraju?!

    Može i ovako... prosečni srpski turista ne letuje ni u CG ni u HR nego lepo ode u Grčku i nauživa se nasmejanih lica, lepog mora i lepe hrane. Ili... u proseku Srbi ni ne idu na letovanje jer se u Srbiji ni ne živi nego preživljava.
  • /

    26.06.2019 20:21
    /
    a sto ne napravite profil cg gradjana u vojvodini
  • Dzo

    26.06.2019 19:04
    Pa sta mislite ko je, pa onaj koji ne postuje svoju SPC i ide kod anarhista da im ostavi novac. Posle one otimacine imovine SPC, samo retardirani i mentalno zaostali srbi mogu ici na letovanje u CG.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna