Autor: Agrosmart

Život
11.09.2019.
12:07
Nova školska godina počela je i u EU, a sa njom je startovala i ovogodišnja šema besplatne raspodele đačkih obroka koji sadrže voće, povrće i mleko.
  • .

    12.09.2019 01:33
    omg
    Svaka glupost je stetna, opasna ili smrtonosna, samo je pitanje doze i koncentracije. Tako je i sa mlekom, ako preterujes ulazis u grupu sa vecim faktorima rizika za ta oboljenja, ali reci da mleko izaziva sve to sto si nabrojao je apsolutno netacno. Jos referencu navesti facebook grupu, pa ja ne znam kako je moderator ovo mogao da odobri. Jel to tvoja grupa matori pa malo zabacujes linkove?
  • omg

    11.09.2019 14:17
    Mleko izaziva dijabetes, osteoporozu, kazeomorfinsku zavisnost, ginekomastiju, rak dojke i zeluca. Koja budala je mleko uvrstila u zdravu hranu?
    https://www.facebook.com/zdravljenemlekokravlje/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna