Autor: Daily Mail

Život
15.10.2019.
21:06 > 21:08
Žene koje pokušavaju da postanu majke, ili su već trudne, trebalo bi da izbace kofein u potpunosti, kako bi maksimalno smanjile rizik od gubitka bebe, upozoravaju naučnici.
  • Profesorka

    19.10.2019 00:45
    Broj partnera je nebitan, bitno je kako se ponasamo prema partneru, da li ga postujemo, da li smo posteni u odnosu...itd. Bitno je takodje biti emancipovan i voditi racuna o svom zdravlju. Koristiti kondom sem u slucaju kad odluci par obostrano da zeli dete.
    Moze zena spavati sa njih ne znam koliko a ako je losa sperma dzaba...
    I kad se rodi zdravo dete ni to nije garancija...ama bas nikakva...mal mal pa cujem decak dobio karcinom, devojcica umrla od istog, ovaj ima tumor u glavi., onaj leukemiju.....uzas, strahota i naopako
  • Novi Sad

    17.10.2019 00:34
    @zemo
    Ma gluposti. To koliko je neko imao partnera pre tebe potpuno je nebitno. Bitno je da je neko posten u odnosu i veran, da ne maltretira ovog drugog, da pruza ljubav, paznju...Bitno je da rade leptirici, da je dobar sex, da se dvoje slazu i postuju...Lose je ako neko namerno unapred ide sa tim e sad cu ovog/ ovu da iskoristim i sutnem...lose namere su nesto sto je lose, a ako se dvoje spontano svide jedno drugom , desi se avantura...pa se jedan zaljubi a drugi ne i odluci da ne nastavi, ili nastave pa jedan shvati da nesto ne stima ....sasvim je ok prekinuti, visa sila...a ako im uspe onda je to predivno...A sto se tice bolesti naravno da polne bolesti mogu da ostave posledice po reproduktivno zdravlje jedne osobe al zato se koristi kondom sve do momenta kad oboje odluce da zele dete ... Al isto tako i mnogi drugi faktori mogu da uticu da su deca bolesna, ozracenost, toksicne materije, zagadjena hrana,pusenje, alkohol u trudnocu, i ko zna sta jos sve....a nekad nema pravila rodi se zdrav a imao je sve predispozicije da bude bolestan ili obrnuto....
  • Jedno i to jedva

    16.10.2019 16:47
    @zemo
    Jel bar gospodja čkolovala?
  • Novosađanka

    16.10.2019 12:55
    @zemo
    Kako onda objašnjavate zdravorađajuće prostitutke, ili pojavu tumora na materici kod devojčice od 12 godina?
    Čestitam što ste dobili troje zdrave dece, verujem da je bilo brzo i efikasno;) Jer, pretpostavljam da ste i vi bili nevini kad ste se oženili, pa niste međusobno prenosili sve te bakterije i polne bolesti ko mi ostali.
    Eno i moje bivše komšije izbosne, kako čujem, proletos dobile zdravo i pravo crnče. To je pretpostavljam zato što su se preselili u Australiju, a tamo vrućina ubi bože!A ona nevina, nije umela da se zaštiti od prejakog sunca dok je nosila svoje čedo.
    Hoće to, naivnih i neukih ljudi ima svuda, evidentno;)


  • al u lakat

    16.10.2019 11:23
    @zemo
    Blago tvojoj đeci zemo. I oni će ženit samo nevine.
  • Zemo

    16.10.2019 08:48
    Zemo
    Žene kao i muškarci menjaju partnere još kao tinejđeri svakodnevno. Usput pokupe neku polnu bolest za koju i neznaju da imaju godinama. I kad porastu i dođe vreme da osnuju porodicu saznaju da nemogu da imaju decu. Pa lečenje i mrcvarenje i drugi im je kriv. Danas je kod nas veliki nemoral hoće sve da probaju od sexa do narkotika. Ali organizam netrpi silu e onda ako i ostanu trudne te je teška trudnoća,rizična i ostale gluposti. Sami su krivi kakva kafa i ostale gluposti. Ja sam se oženio sa nevinom devojkom izrodio troje zdrave dece bez ikakvih problema. A ne oženiš neku devojkuk koja nepamti ni sa kim je bila i sa koliko ih je bila a o kiretaži da nepišem. Organizam truo od svega isvačega i hoće da rađa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna