Autor: Hina

Život
20.11.2019.
13:45
Jedan vegan optužio je Burger King da biljni burger "Impossible Whopper" proizvodi u dodiru s mesnim burgerima, zbog čega tuži taj lanac restorana brze hrane uz ocenu da je reč o prevari potrošača.
  • Dejan

    21.11.2019 17:51
    Cccc
    Niste vi tzv vegani gladni,imate rotitelje pune kesa koji vam placaju zivot,jadni ste i bedni sa vasim idejnim zivotom, tuga jad i beda !
  • Plant

    20.11.2019 22:29
    Loliša, vegan može, ali i ne mora da vodi računa o zdravlju. Veganima je bitno da li je životinja iskorišćavana ili ne.

    Predlog za redakciju 021.rs - pošto često pišete o veganima, bilo bi lepo da nekoga od nas kontaktirate i da vam rubrike budu tačne, zanimljive i objektivne.

    Slobodno pišite na climatesaveserbia@gmail.com i dobićete neograničen izvor informacija.
  • Loliša

    20.11.2019 15:35
    Vegan ide u Burger King? A ovde će da sektaši o zdravlju i zdravoj ishrani? Samozadovoljni egoisti koji se dave u licemerju. Tek su ovi budale što podilaze tim idiotima. Ti Orvele si žešći sektaš, a sad si potvrdio i da si žešći licemer. Ne smeta ti fejk vegan koji se hrani brzom hranom. Nisi reč rekao o tome. Ali zato nama ovde drobiš godinama, nazivaš ljude lešojedima i šta sve ne. Ćuti i pokrij se ušima. Jedina dodirna tačka sa ovim debilom ti je što ste oboje licemerne vunice. Idi pojedi jedan vegetarijano u Maji da ti bude lakše.
  • Orwell Vegan

    20.11.2019 14:09
    Istina
    Vest opet nije prenesena i nije prevedena kako treba. Veganski burgeri peku se u istom bojleru sa uljem gde se peku mesni burgeri, sto znaci da veganski burger vise nije veganski. To pokazuje neznanje Burger Kinga o onome sto posluzuju. Ako su vec uveli veganski obrok, da bi dodatno zaradili i prikljucili se trendu koji unistava mesnu ondustriju, onda treba da se drze osnovnih pravila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna