Autor: N1 (The New York Times)

Život
05.01.2020.
21:21
Biološke promene koje očevi doživljavaju nisu toliko bile predmet istraživanja kao one koje doživljava majka, niti su one toliko izražene, ali naučnici sada počinju da otkrivaju da, kao i žene, muškarci doživljavaju hormonalne promene, kao i promene u mozgu koje prate dobijanje deteta, kaže antropolog En Mašin sa Oksforda.
  • Иги

    06.01.2020 15:37
    Отац
    Мушкарац када добије дете постане отац.
  • Nikola

    06.01.2020 13:26
    Ajde...?
    Toliko o rodnoj ravnopravnosti. Još ćete nam priznati očinski instinkt koji se manifestuje u zaštiti i opskrbljivanju svoje porodice?
    Manipulacije roditeljstvom počinju kada muškarac izgubi interesovanje za svoju ženu, što nikako ne znači da ne voli svoju decu.
  • Nepotizam

    05.01.2020 22:00
    Za dobro roditeljstvo je važno da čovek nema nikakav drugi cilj u životu jer je on odvlači pažnju, a ne testosteron.
    "Dobri očevi" su danas površni ljudi, oni koje ništa ne interesuje u životu već da vozikaju decu tamo-vamo.
    Reprodukcija ide samo preko političke veze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna