Autor: Index.hr

Život
19.02.2020.
07:38
Ekstremne vremenske nepogode koje se događaju širom sveta na dnevnoj bazi puno utiču na život ljudi na pogođenim područjima.
  • Dejan

    21.02.2020 21:00
    Cccc
    Kako kaze stara narodna, zeni, keru i vremenu nikad ne mozes verovati !!
  • Realista

    21.02.2020 08:28
    Realnost
    Sve vremenske prognoze su bazirane na makro klimi, a ne mikro klimi, na koju utiču mnogi parametri a najviše uticaj ljudi. Na primer u gradu je uvek toplije nego van grada. Pored neke veće vode je stabilnija temperatura, ali je veća vlažnost, naročito kada ima vetra, koji duva iz pravca vode. Konfiguracija terena veoma puno utiče na mikro klimu i temperature u nižim slojevima.
    Ako niste sigurni kakvo će biti vreme bar kratkoročno dovoljno je da proverite kakvo je vreme u okruženju recimo Zagrebu kada duvaju zapadni vetrovi, Budimpešti kada duva severac,...
    pa ćete imati dovoljnu tačnu prognozu za vreme kloje zavisi od brzine vetra. Nije baš tako jednostavno ali u većini slučajeva je dovoljno




  • postar

    19.02.2020 08:28
    nosi kintu
    yahoo weather ne gresi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna