Autor: Tanjug

Život
25.04.2020.
06:44 > 08:34
Grčki radnici uspešno su se prilagodili digitalnoj transformaciji i radu na daljinu, navela je danas globalna mreža profesionalnih firmi KPMG u svom izveštaju o uslovima rada tokom pandemije Kovid-19.
  • dr

    02.05.2020 13:14
    "I tata bi sine" ali ima profesija u kojima ovo nije izvodljivo
    Samo da ne bude i Grčko more od kuće ove godine
  • Mwa mwa

    25.04.2020 12:43
    Najbolja stvar ikada. Cekamo samo da i kompanije shvate da im je ovo mnogo isplativije, manji su troskovi i da ovakav sistem trajno zazivi.
  • Ivan

    25.04.2020 12:08
    Rad od kuce
    Bavim se IT profesijom i od kako smo krenuli da radimo od kuce ja sam se preporodio, pre toga smo iskljucivo radili iz kancelarije, osim ponekad kada to nije bilo moguce. Mislim da se vise nikada necu vratiti na rezim rada iz kancelarije, cak bih bez problema promenio posao ukoliko mi sadasnji poslodavac ne izadje u susret sa ovim zahtevom. Produktivniji sam, vise uradim za manje vremena, mnogo manje stresa i imam osecaj da mi dan traje dosta duze. Naravno treba reci da nemam decu, znam da nekim kolegama koji ih imaju i rade od kuce nije bas prijatno, ali dobro, to je mozda vise problem sto vrtici i skole trenutno ne rade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna