Autor: Tanjug

Život
15.05.2020.
06:02
Pandemija virusa korona uticala je na sve aspekte života, pa se pokazalo da je karantin u Italiji toliko povećao i broj onih koji čekaju na razvod da se oni ne mogu rešiti regularnom procedurom pred sudijom, pa su neki sudovi prešli na onlajn razvod.
  • Rajko

    19.05.2020 16:25
    Fenomenalno!
    Kako se toga ranije nisu setili?! Hvala Covid-19!
    Prvo su krenula suđenja preko Skajpa, sad tako možete i da se razvedete. Još ako su supružnici tokom izolacije ostali na različitim krajevima planete, milina. Mogu i da ostanu tamo gde jesu, a da se razvedu. Samo će im onda biti potreban i sudski-prevodilac.net da bi sve moglo da se izvede jer ko zna kako će se rešavati ti internacionalni razvodi. Ali, vredi razmisliti, možda bi bilo i jeftinije...
  • 123

    15.05.2020 08:03
    Pokušavam da zamislim...
    Molimo pritisnite DELETE ukoliko želite da poništite vaš brak a zatim kliknite na ODJAVI ME

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna