Autor: Index.hr

Život
24.01.2021.
06:53
Želeći da saznaju šta naši četvoronožni ljubimci najviše voli da čuju, istraživači iz OnBuy.com sproveli su tromesečno istraživanje kako bi saznali ne koje reči i fraze ljubimci polude od sreće.
  • Max

    27.01.2021 02:59
    Magareca muva
    Slazem se sa peethodnim.komentarom. muve su u stanju toliko.da se.zavuku u zsdnjicu da ne.mozesda ih se otreses sto je slucaj sa danasnjim.polupismenima i radikalskim sefovima. Pas se rsduje.svom.gospodaru a ovi se.raduju za sendvic. A to sto.ih ponizavaju.l godinama.nikom nista. Svaka trulez smrdi cak se i zivotinje sklanjaju samo ovr.magarece muve.kazu da im lepo.mirise.
  • Mile rent-a mozak

    24.01.2021 15:02
    Ne znam za pse, ali kod nas džukci najviše vole da čuju : "jeste šefe", " kako vi kažete", " sve za vas", " ma ne košta to ništa", " ako bilo šta treba, samo javite", " vaša kloaka je za mene lepša i od koridora 10", " da ne znam da ste najpametnije, ja bih se kladio na vas"... Koliko im iznose otkucaji srca nismo uspeli da izmerimo usled opšte euforije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna