Autor: Hana Hodolič

Život
26.03.2021.
09:50 > 09:50
U eri onlajn komuniciranja način na koji se prikazujete u digitalnoj sferi postao je važniji od stvarnog izgleda i karakternih osobina pojedinca. Uz nekoliko klikova osoba može da dostigne izgled koji smatra lepim i za koji misli da će ispuniti očekivanja okoline.
  • trt

    26.03.2021 12:01
    Ne ulepšavam svoje fotografije. Itekako ima nesavršenosti na mom licu i telu, ali brisanje tih na slikama bi bilo kao brisanje same sebe i kao potvrda da ja generalno nisam dovoljno dobra za sebe i ovaj svet. A potpuno sam dobra i sve treba da se vidi, svaka bora, fleka, ili nabor gde je kila viška. Ozbiljno treba poraditi na svesti mladih ljudi o prihavtanju sebe takvim kakav si (uz normalno unapredjivanje onog što može i što je realno), a posebno se baviti onim što je unutra i što čini čoveka, umesto spoljašnjeg izgleda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna